De IJmuider Courant heeft een verhaal uit onze nieuwste Velisena gepubliceerd

De IJmuider Courant heeft op donderdag 1 december 2022 een artikel gepubliceerd, geschreven door journalist Pieter van Hove, met een verhaal uit onze nieuwste Velisena (thema: ‘Migratie naar Velsen’).

Dit is mooie PR voor onze vereniging en voor ons jaarboek de Velisena, waar nog veel meer mooie verhalen in staan over de komst van de voorouders van Velsenaren naar onze regio:

Velisena 32-2022

De Velisena wordt elk jaar gratis gedistribueerd onder onze leden. Voor niet-leden is de Velisena verkrijgbaar bij boekhandel Bredero in Santpoort-Noord en bij de Readshop in IJmuiden voor 10 euro.

U kunt het artikel lezen door te klikken op deze afbeelding:

Artikel IJmuider Courant 1-12-2022
..... Deel deze pagina via:

1. frits houtgraaf