HKV in de pers

Of het komt omdat we na Corona eindelijk weer kunnen of komt het omdat de lokale media gewoon ruimte over hadden? Feit is dat in de nagenoeg alle weekbladen en ook de IJmuider Courant in ruime mate aandacht is gegeven aan onze eerste lezing na Corona op maandag 7 maart a.s. in de Hofstede.

Grote belangstelling

Er zijn in ieder geval zo’n 30 personen, die zich bij de penningmeester hebben aangemeld. Er is dus nog wat ruimte. Zoals gebruikelijk gaan de HKV-leden voor. Tot nog toe was het voor hen niet noodzakelijk hun komst aan te kondigen, maar gezien de bijzondere omstandigheden lijkt het zeker wenselijk even door te geven dat u er ook bij wilt zijn.

We verwachten een zeer attractieve lezing met veel historische feiten van zaken, die in onze nog steeds fier overeind staande Ruïne van Brederode. Deze staat zelfs op de ANWB verkiezingslijst van het mooiste kasteel van Nederland. Je kunt stemmen tot en met 6 maart nog stemmen op het voor jou mooiste kasteel van Nederland en dingt dan mee naar een gratis exemplaar van het boek ‘De mooiste kastelen van Nederland.’