HKV-vraagbaak

Op onze website streven wij er naar om zo veel mogelijk iedere bezoeker te kunnen laten reageren op berichten via reacties onder elk bericht.

U kunt echter ook reageren op vragen van andere bezoekers, of zelf vragen stellen. Voor dit soort vragen is deze pagina bedoeld.

U kunt hier dus van alles vragen over de geschiedenis van Velsen.

Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Echter, diverse vragen moeten we ‘uitzetten’ bij deskundigen. Al onze leden zijn vrijwilligers. Sommigen hebben hun kennis van historische feiten direct paraat. Anderen vinden het ook interessant om op zoek te gaan naar antwoorden d.m.v. bronnenstudies o.i.d.  Veelal vergt dit veel geduld en doorzettingsvermogen.

Wij vragen uw geduld als uw vraag niet direct kan worden beantwoord. Het kan helaas ook voorkomen, dat uw vraag onbeantwoord blijft. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft.

Bij Titel kunt u controleren of uw vraag al eerder is gesteld. Geef hiervoor één of meer kernwoorden van uw vraag in. Wordt niets gevonden, stel dan gerust uw vraag.

..... Deel deze pagina via: