HKV-vraagbaak

U kent de rubrieken: Veel Gestelde Vragen; Gevraagd en Gezocht en meer van dit soort pagina’s op websites. We streven er op deze website naar om zo veel mogelijk iedereen te kunnen laten reageren op berichten en/of pagina’s via de reactieruimte onder elk bericht.

Voor alle overige vragen (geen reacties dus) is deze pagina: ‘HKV-vraagbaak‘ bedoeld. U kunt hierin dus van alles te berde brengen.

Bij Titel kunt u óók controleren of uw vraag al eerder is gesteld. Geef hiervoor één of meer kernwoorden van uw vraag in. Wordt niets gevonden, stel dan gerust uw vraag.

Het sommetje onderin is een zgn. Captcha om spam buiten de deur te houden. Als u hier de uitkomst intypt wordt er van uit gegaan dat een mens achter het toetsenbord zit en geen computerprogramma.

Een opmerking: Natuurlijk proberen we z.s.m. uw vraag te beantwoorden. Echter… diverse vragen moeten we ‘uitzetten’ bij deskundigen. Al onze leden zijn vrijwilligers. Sommigen hebben hun kennis van vele historische feiten redelijk paraat. Anderen vinden het ook interessant op zoek te gaan naar antwoorden d.m.v. bronnenstudies o.i.d.  Veelal vergt dit veel geduld en doorzettingsvermogen.

Wij vragen uw geduld als uw vraag niet direct kan worden beantwoord. Het komt helaas ook zelfs voor, dat uw vraag onbeantwoord blijft. Wij hopen dat u hiervoor begrip heeft.

0+7=