Steunpunt Monumenten & Archeologie Noord Holland

Interessant voor onze leden: de website van het Steunpunt Monumenten & Archeologie Noord Holland. Dit is een samenwerking tussen MOOI Noord-Holland en Stichting NMF en wordt mogelijk gemaakt door provincie Noord-Holland en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Er is een mooie kaartviewer op deze website beschikbaar, waarmee je alle monumenten in jouw eigen woonomgeving zichtbaar kunt maken met een klik (zie afbeelding).

Het Steunpunt Monumenten & Archeologie Noord-Holland is op zoek naar projectideeën of ruimtelijke vraagstukken met betrekking tot erfgoed binnen de thema’s monumenten en herbestemming, cultuurlandschap en erfgoed in de Omgevingswet.

Zend een projectidee in, bekijk de voorbeeldprojecten, of abonneer je op hun nieuwsbrief!

..... Deel deze pagina via: