HKV in de pers

Direct na de plaatsing van het stuk over ‘Vodje’ van IJC-journalist Pieter van Hove op 29 juni 2021, verkocht onze secretaris 4 Velisena’s, waarnaar Pieter had verwezen. IJmuider Courant hartelijk dank voor jullie interesse in de rijke historie van onze woonplaats.

Dit artikel is geplaatst als Premium-artikel en hierdoor uitsluitend leesbaar voor abonnees van de IJmuider Courant.

Heeft u ook belangstelling voor de geschiedenis van IJmuiden? Markeer onze website dan als Favoriet. U kunt natuurlijk ook HKV-lid worden, Ruim 410 leden gingen u al voor!

Ook op Facebook kunt u de openbare groep van de Historische Kring Velsen vinden. Van deze nog steeds snel groeiende club zijn al 987 leden lid!

Trouwens, de (privé) Facebookgroepen: Je bent IJmuidenaar als heeft al 22.512 leden; Mooi Velserbroek 7.033 en Typisch IJmuiden 1.556 leden. Als je dit bekijkt is er wel degelijk veel belangstelling voor het wel en wee in Velsen. Heel regelmatig wordt er óók in deze groepen teruggekeken in de tijd. Over belangstelling heeft (de geschiedenis van) Velsen ogenschijnlijk niet te klagen!