Aanmelden als lid

Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van Velsen en wilt u meewerken aan het behoud van het historisch en cultureel erfgoed? Word dan lid. Al ruim 400 mensen gingen u voor!

De contributie bedraagt slechts € 15 (huisgenoot lidmaatschap € 7,00 extra) per kalenderjaar en daar krijgt u veel voor terug:

• Deelname aan excursies en bijwonen van lezingen
  • 3 á 4 keer per jaar ontvangt u onze nieuwsbrief HKV LOOPMARE
  • Jaarlijks in november ons jaarboek VELISENA (Velsen in Historisch perspectief).
  • Daarnaast kunt u als vrijwilliger;actief in één of meer van onze vrijwilligersteams meewerken aan het realiseren van de doelstellingen van onze vereniging.

Ja, ik wil lid worden!

Lid worden kan snel en gemakkelijk door een mailtje te sturen naar: ledenadministratie

Vermeld daarin:

• Mevr/Dhr  uw voorletters, voornaam & achternaam
  • Uw adres & woonplaats en
  • Telefoonnummer (eventueel vast èn mobiel)
  • Wij vragen wij u een E-mailadres aan ons door te geven. Ter voorkoming van portkosten voor de vereniging hebben we er voor gekozen om de meeste berichten en mededelingen (waaronder de HKV-Loopmare) digitaal aan u door te geven.

U kunt zich desgewenst ook telefonisch wenden tot onze ledenadministrateur: tel. 023-8882773

Nieuwe leden ontvangen na betaling van hun eerste contributie per omgaande de laatst verschenen Velisena en de meest recente HKV-Loopmare als welkomstpremie.

Privacy verklaring:

HKV gebruikt de door u verstrekte gegevens uitsluitend voor intern gebruik en om informatie met u uit te wisselen via algemene nieuwsbrieven en informatie e-mails. Uw gegevens worden nimmer met derden gedeeld, en zijn uitsluitend beschikbaar voor bestuursleden als dat nodig is om hun taak uit te oefenen.