Lid worden van de Historische Kring Velsen

Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van Velsen en wilt u meewerken aan het behoud van het historisch en cultureel erfgoed? Word dan lid! Al ruim 450 mensen gingen u voor!

• De contributie bedraagt slechts € 15,00 per kalenderjaar.
  • Voor een huisgenoot slechts € 7,00 extra.

(Aan leden wonende buiten de Gemeente Velsen vragen wij een aanvullende bijdrage van € 5,- i.v.m. portokosten. Vrijwilligers bezorgen de papieren HKV-publicaties wijksgewijs binnen de gemeente.)

Uw lidmaatschap biedt u de volgende voordelen:

• Elk jaar in november ontvangt u ons jaarboek VELISENA (Velsen in Historisch perspectief).
  • 12 x per jaar ontvangt u onze digitale HKV-NIEUWSBRIEF, met verenigingsinformatie en nieuwtjes over Velsen en omgeving.
  • Digitale NIEUWSFLITSEN houden u op de hoogte van allerlei activiteiten van de vereniging en/of andere interessante lokale historische wetenswaardigheden.
  • Jaarlijks worden ongeveer 7 LEZINGEN georganiseerd die je gratis kunt bezoeken, alsmede interessante EXCURSIES.
  • Als vrijwilliger actief meewerken in één of meer van onze vrijwilligersteams aan het realiseren van de doelstellingen van onze vereniging.

Ja, ik wil mij inschrijven als lid:

Privacy verklaring:
    HKV gebruikt de door u verstrekte gegevens uitsluitend voor intern gebruik en om informatie met u uit te wisselen via algemene nieuwsbrieven en informatie e-mails. Uw gegevens worden nimmer met derden gedeeld, en zijn uitsluitend beschikbaar voor bestuursleden als dat nodig is om hun taak uit te oefenen.

• Welkomstcadeau: Nieuwe leden ontvangen na betaling van hun eerste contributie per omgaande de laatst verschenen VELISENA en de meest recente HKV-NIEUWSBRIEF!
    • Verras een familielid, vriend of kennis met een Cadeaulidmaatschap!
    Deel deze pagina via: