Vanavond (8-11): HKV-avond!

Vanavond is de avond, dat u kunt laten zien dat de Historische Kring Velsen een springlevende vereniging is.

4 leden hebben hun mening al kenbaar gemaakt via: https://forms.office.com/r/6FGDdYkcYy.
Vanmorgen ontvingen we een mailtje van een lid dat had ontdekt dat het formulier vanaf 6-11 gesloten was.
Daarom hebben we het formulier ‘verlengd’ tot vanavond 20:00 uur.

Kunt u dus vanavond NIET AANWEZIG zijn, om welke reden dan ook, u kunt nog meestemmen door het formulier tot die tijd in te vullen en te verzenden.

Helaas heeft zich nog geen enkel kandidaat-bestuurslid gemeld.

Maar ook het melden dat u bestuurslid wilt worden kan nog tot de aanvang van de vergadering!

We wensen u een genoegelijke avond, een leerzame lezing en een goede, positieve en constructieve Algemene Ledenvergadering toe.

P.S. Vergeet u niet uw Velisena mee naar huis te nemen!