Rondje om de Engelmunduskerk

Op zaterdag 25 september geen jaarmarkt, maar: ‘Het rondje om de Engelmunduskerk‘. Met inventiviteit en geheel binnen de huidige coronaregels is veel mogelijk: kerkkramen, verhuurde kramen, wederom haring, worst, gebak, koffie, boeken en wat nog meer te bedenken is. Als vanouds. U vindt de kramen in de tuin van de kerk. De kerk is opengesteld…

25 september om 10:00 tot 16:00

Ook de Historische Kring Velsen is aanwezig op deze historische locatie. Aan de HKV-kraam krijgt u de gelegenheid van alles over de lokale geschiedenis van Velsen te weten te komen. Archeoloog Arjen V.A.J.Bosman is aanwezig om zijn boeken te verkopen en eventueel te signeren.

Vanzelfsprekend kunt u zich opgeven als lid van onze historische vereniging of vrijwilliger worden, die bijvoorbeeld meehelpt de beeldbanken van de HKV van informatie te voorzien. De HKV is ook naarstig op zoek naar een penningmeester. Kom gerust langs om nader kennis te maken.