Beste leden van Historische Kring Velsen.

Algemene Leden Vergadering AFGELAST

Tot ons spijt moeten wij mededelen dat de Lezing én de Algemene Leden Vergadering die voor vrijdag 6 november op de agenda staan niet zullen doorgaan.

Wij hebben hiertoe besloten, omdat zowel de zaalverhuurder, Muziekvereniging SOLI, als uw HKV bestuur zich willen confirmeren aan de adviezen van de Rijksoverheid.

De lezing over Eendenkooi Van der Eng te Uitgeest, die dit jaar 400  jaar bestaat houdt u tegoed in 2021.

De Algemene Leden Vergadering zal (conform de mogelijkheid ons aangereikt in de spoedwet vanuit het ministerie van Justitie en Veiligheid, officieel genaamd Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid) digitaal gehouden worden, en dat wil in ons geval zeggen: via mailwisseling.

Uitgebreide informatie én alle stukken m.b.t. deze digitale Algemene Leden Vergadering ontvangt u in een HKV LOOPMARE in de eerste week van november 2020.

RABO clubsupport actie

Bent u rekeninghouder en tevens lid van de Rabobank, dan kunt u tot 25 oktober 2020 stemmen voor Rabo Club Support.

Ook Historische Kring Velsen heeft zich aangemeld om te profiteren van deze sponsoractie. Stem dus op HKV.

Dat kunt u doen door in te loggen op uw RABO-bank account.

U moet 5 stemmen uitbrengen, maximaal 2 op HKV en 2 en 1 stem op een andere club die u wilt steunen.

Het bestuur van de HKV stelt uw stem(men) zeer op prijs en dankt u voor uw medewerking in deze.

VELISENA 29/2020 Oorlog en bevrijding Velsen. 75 jaar vrijheid.

We hebben zeer veel positieve reacties op ons jaarboek mogen ontvangen, maar er is een “probleem”.

Omdat alle jaarmarkten waar wij met een verkoop stand aanwezig zouden zijn, dit jaar niet zijn doorgegaan hebben we een aanzienlijke hoeveelheid van deze uitgave niet kunnen verkopen. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om een of meer exemplaren aan te schaffen en cadeau te doen met Sinterklaas of de Kerst. De prijs is € 12,50 per stuk en u kunt uw bestelling opgeven via ledenadministratie@historischekringvelsen.nl  of telefonisch bij bestuurslid Eelco Graafsma via nummer 023-8882773. Betaling en levering worden dan afgesproken.

Dokter van Wely & Mini-boekenmarkt

Onder deze titel houden we op zaterdag 28 november een verkoop van nieuwe en tweede hands boeken t.b.v. Historische Kring Velsen tevens worden foto’s van het afscheid van de Santpoortse huisarts Van Wely gratis overhandigd aan belangstellenden die op de foto’s uit 1993 vereeuwigd zijn.

Zet het alvast in uw agenda; nadere info volgt medio november.

Voor nu: dank voor uw aandacht voor deze nieuwsflash. Hou het gezond en hopelijk blijven we elkaar ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Uw HKV bestuur