Loopmare 2019-3 is uit

Alle leden die een e-mailadres aan de Historische Kring Velsen hebben verstrekt hebben zondag 14 juli j.l. de nieuwe Loopmare met nieuws, mededelingen, verslagen en andere wetenswaardigheden in hun IN-box ontvangen.

Een 50-tal leden krijgen de komende dagen een gedrukte versie in hun fysieke brievenbus. Ons lid Mike Uyl zorgt hiervoor met een klein legertje bezorgers. Veel dank voor dit bezorgteam!

U begrijpt dat veel werkzaamheden bespaard worden als ieder HKV-lid, voor de toezending van de Loopmare, aan ons een e-mailadres opgeeft. Dit zou bijvoorbeeld het e-mailadres van zoon/ dochter/ neefje/ nichtje/ buurvrouw/ buurman/ goede kennis kunnen zijn. Deze print de Loopmare dan uit (op papier afdrukken) en brengt deze afdruk dan even langs brengt of stopt ‘m in de brievenbus.

U hoeft alleen dit E-mailadres aan ons door te geven en wij beloven, dat we dit uitsluitend gebruiken voor het toezenden van HKV-nieuws! Hartelijk dank daar voor.

Voordelen: geen portokosten; geen kopieerkosten; geen papier; geen Loopmare-lopers; geen aparte z/w-adfrukken.

Extra: razendsnelle communicatie; kleur is mogelijk; ieder kan zelf de tekst vergroten en alle Loopmares bewaren op de computer. Dit laatste is eigenlijk niet nodig, want u vindt ze ook op onze website: https://historischekringvelsen.nl/activiteiten/hkv-loopmare/