Aanmelden als lid

Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van Velsen en wilt u meewerken aan het behoud van het historisch en cultureel erfgoed? Word dan lid. Al ruim 400 mensen gingen u voor!

De contributie bedraagt slechts € 15 (huisgenoot lidmaatschap € 7,00 extra) per kalenderjaar en daar krijgt u veel voor terug:

• Deelname aan excursies en bijwonen van lezingen
  • 3 á 4 keer per jaar ontvangt u onze nieuwsbrief VELISENA LOOPMARE
  • Jaarlijks in november ons jaarboek VELISENA (Velsen in Historisch perspectief).
  • Daarnaast kunt u als lid actief deelnemen aan onze werkgroepen.

Ja, ik wil lid worden!

Lid worden kan snel en gemakkelijk door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld daarin:

- Mevr./Dhr Voorletters & achternaam

- Uw adres & woonplaats en

- Telefoonnummer

Geeft u ook aan of u de Velisena Nieuwsbrief digitaal wilt ontvangen, dit ter voorkoming van portkosten voor de vereniging.

U kunt zich desgewenst wenden tot onze ledenadministrateur: tel. 023-8882773

Nieuwe leden ontvangen na betaling van hun eerste contributie ommegaande het laatst verschenen jaarboek en nieuwsbrief als welkomstpremie.