Leden-pagina van de Historische Kring Velsen.

Indien u zich heeft geregistreerd als lid van de HKV heeft u toegang tot extra informatie van de HKV.

• De laatste Velisena-Loopmare.
  • Aanbiedingen speciaal voor onze leden.
  • HKV Video-specials.

Hoe kunt u zich registreren ?

1. Ga naar www.historischekringvelsen.nl en klik op Ledenpagina.
  2. Klik op Registreer
  3. Vul in :
  • Naam, uw naam voluit of initialen en achternaam
  • Gebruikersnaam, dit is uw lidnummer (Lxxx)
  • Wachtwoord, mag u verzinnen
  • Bevestig wachtwoord, hetzelfde als boven invullen
  • E-mailadres, uw E-mailadres
  • Bevestig e-mailadres
  • Het gebruikersprofiel mag u invullen, is niet verplicht !

Klik vervolgens op Registreren

Hierna ontvangt u het bericht :

• Uw account is aangemaakt en een bevestigingslink is verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Voor u kunt inloggen dient u uw account te bevestigen door op de link in de e-mail te klikken en daarna zal een administrator uw account activeren.

Vervolgens zult een E-mail ontvangen waarin staat dat u uw account dient te bevestigen en daarna zal een van de administrators (na controle op uw lidmaatschap) u toegang verlenen tot het (voor leden) bestemde deel van de website.

Weet u uw Lidnummer niet meer, dan kunt u het volgende doen :

• Een mail sturen naar de penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan ontvangt u uw lidnummer per omgaande. Hierna kunt u de aanmelding afronden.
  • U vult als gebruikersnaam uw achternaam in. Hierna zult u na bevestiging van uw aanmelding een mail ontvangen dat uw gebruikersnaam is gewijzigd in uw Lidnummer en hier kunt u dan mee inloggen.

Geachte leden van de Historische Kring Velsen,

De Historische Kring Velsen heeft een werkgroep Collecties. Deze werkgroep inventariseert de schenkingen die wij ontvangen van HKV leden en niet leden.

Om alles goed te stroomlijnen hebben wij binnen het bestuur afgesproken dat het wenselijk is om een inleveradres van giften te hanteren. Het inleveren van giften kan geschieden bij 1 van de bestuursleden.

Heeft u beeld- of filmmateriaal of misschien andere spullen die u wilt schenken aan het collectie archief van de Historische Kring Velsen dan kunt u ons altijd bellen of e mailen.

Het spreekt voor zich dat onze collecties altijd voor de leden toegankelijk zijn.

Wij hopen op u op deze wijze voldoende te hebben ge├»nformeerd.

Met vriendelijke groet namens de Historische Kring Velsen

Henk Timmers