Voeg een bericht toe
 


Gemeente Velsen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Fotoverzameling

Ik ben zojuist telefonisch benaderd door fotograaf Jasper de Klerk (81 jaar). Hij heeft, ingelijste, zwart/wit-foto’s over IJmuiden (inc. strand) die hij op een goed adres wil onderbrengen, om te voorkomen dat het “wegraakt”.

Hij heeft destijds geëxposeerd: IJmuiden, zo lelijk – zo mooi. Het Noord-Hollands Archief is geen kandidaat. Ik heb hem aangegeven contact te zoeken met fotoclub Polderlicht. Maar ik heb hem beloofd ook binnen mijn “netwerk” te vragen om tips.

Vandaar dit meedenkverzoek.

 

E. Muntendam


vrijdag 11 augustus 2017
F. van Altena ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Telefoonboekje Beverwijk, 4 cijfer nummers!!!

Oud telefoonboekje met nummers van 4 cijfers. Beverwijk, Castricum, IJmuiden. 
Voorkant een reclame van Sneltax no. 3456.

Geinteresseerd? Bel even Freek van Altena, Heemstede, 06-38743047


maandag 24 juli 2017
F. van Altena ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): boekje herinneringen Velser HBS 1921-1946

Ik bezit uit de nalatenschap van mijn moeder een boekwerkje"25 jaren Velser R.H.B.S 1921-1046. Met hierin wat verhalen en de namenlijst van oud leraren en oud leerlingen.

Wie heeft er interesse?
Bel even met Freek van Altena, Heemstede, 06-38743047

"

maandag 24 juli 2017
Nico Tromp ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Rozenstein

Beste mederwerker HKV,

Ben op zoek naar een plattegrond van buurtschap Rozenstein uit Santpoort en fotoos en/of plaatjes uit de periode 1890 tot 1944.

Hoor graag van U.

Groeten, Nico Tromp

Bloemendaal

 


zondag 16 juli 2017
L446 ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Foto: waar en wanneer gemaakt ?

Dag lezers,

IJmuiden of Velsen

Deze foto (postkaart, onbeschreven, ongedateerd) komt uit mijn familie.
Is waarschijnlijk IJmuiden of Velsen dorp.

Wie kan deze plek / periode nader detailleren ?

Dank !

Paul Kuiper,
Santpoort Dorp.

 

 


maandag 19 juni 2017
 
Powered by Phoca Guestbook