(2017-07) Pieter Verkaik

Wie kan me iets vertellen over Pieter Verkaik die op 23 juni in Neuengamme overleden is?Hij is begraven op het Nationaal Ereveld te Loenen.Is er een foto?

Hij had een kapperszaak in Santpoort

Jan van Treuren

Reacties naar Jan van Treuren

Beste Jan van Treuren,

Op de website van Historische kring Velsen plaatste u een vraag over Pieter Verkaik, die begraven ligt op het ereveld te Loenen.

Gezien uw vraagstelling weet u mogelijk op dit moment al meer dan wij, en het zou jammer zijn om uw onderzoek door een van onze vrijwilligers over te doen.

Wij hebben het adres van de kapperszaak Hoofdstraat 163 vele keren aangetroffen in de krantenviewer van het Noordhollands Archief in het Santpoorts weekblad Huis aan Huis.

U heeft ongetwijfeld zelf op de website van Loenen gezocht.

Wij hebben geen foto van Pieter Verkaik in ons archief.

Er woont wel een Verkaik in Santpoort-Noord. Hij staat in de telefoongids. Heeft u via dat kanaal al navraag gedaan?

Als u meer informatie heeft, kunnen wij mogelijk verder helpen zonder onderzoek over te doen.

Wij zien uw nadere reactie met interesse tegemoet.

Met vriendelijke groeten

Historische Kring Velsen