Menu Sluiten

HKV’ers

Al enige maanden zijn een aantal mensen bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website voor de Historische Kring Velsen.

Aanleiding…

hiervoor was het wegvallen van diverse functionaliteiten van de oude website t.g.v. de noodzakelijke upgrade naar een nieuw internetsysteem. Dit resulteerde in het bestuursbesluit om dan maar ‘vanaf de tekentafel’ opnieuw te beginnen.

Een website…

op een meer interactieve leest geschoeid en klaar voor nieuwe mogelijkheden. Op 1 april 2019 zal hij voor het publiek worden gelanceerd. Maar… voor die tijd willen we jullie, de leden, donateurs en andere belangstellende volgers van de HKV betrekken bij de komende lancering.

Het plan…

is jullie op de nieuwe website in de HKV-vraagbaak vragen te laten stellen, die u/jij een tijd geleden al (wilde) stellen of gesteld hebt. Inmiddels kent u/jij het antwoord al door zelfstudie of een gesprek met andere HKV’ers. Het resultaat is bedoeld om de nu nog lege HKV-vraagbaak alvast wat te vullen!

U/jij vindt de HKV-vraagbaak op de nieuwe website in de Studiezaal:

http://historischekringvelsen.com/studiezaal/hkv-vraagbaak/

Doet u mee?

…dan zien we heel graag uw HKV-vraagbaakvraag tegemoet en liefst ook direct het antwoord. Zo niet dan weet wellicht een andere HKV’er het wel en vult het in!

Websiteredacteuren

Overigens willen we heel graag dat er meer HKV’ers komen, die een onderdeel van de website willen vullen, modereren en/of up to date houden. Vooral voor de team-pagina’s hebben behoefte aan deze moderatoren! Meld u gerust hiervoor aan! Het is heel leuk werk, geeft direct resultaat en kost niet veel tijd. En… u behoort direct tot de snel groeiende groep HKV-vrijwilligers met alle voordelen, die dat heeft!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.