HKV Online werkomgeving

De Historische Kring Velsen heeft om on-line samenwerken mogelijk te maken de beschikking over een afgeschermde werkomgeving voor haar bestuursleden en vrijwilligers. Met een HKV-inlogaccount en een wachtwoord kunnen zij deze werkomgeving bereiken en gebruik maken van alle Office 365 producten, zoals Word, Excel en Powerpoint.

Aanmeldscherm voor inloggen op de HKV online werkomgeving
De Office 365 werkomgeving met toegang tot alle Office-programma’s en Teams om online te vergaderen.

Dit houdt in dat alle HKV-bestuursleden en vrijwilligers de beschikking hebben over de nieuwste Office producten; automatische back-ups; up to date virusbescherming en technische ondersteuning. En dat op de eigen computer, tablet of zelfs slimme telefoon, overal waar u de beschikking heeft over een internetverbinding. Nog nooit is samenwerken aan artikelen, boeken of samen studeren en overleggen zo eenvoudig geweest. Op elk moment van de dagen onbeperkt.

Neem voor informatie contact op met Gerard van Broekhuijsen, (06-30974608), ICT-coördinator.