Afgemeld?

Wij bedanken u hartelijk voor de tijd, dat u lid was van onze vereniging. We hopen, dat u met plezier onze publicaties hebt gelezen en meer te weten bent gekomen over de geschiedenis van onze rijke gemeente.

Wij zijn wettelijk verplicht uw gegevens na 2 jaar uit onze bestanden te verwijderen. Dit is jammer voor als wij onze jubilea willen vieren ook in het bijzijn van u als oud-lid.

U zou kunnen overwegen in ons ‘oud-leden bestand’ opgenomen te willen worden. Dan kunnen wij u nog bereiken en uitnodigen voor dergelijke evenementen.

U kunt zich opgeven voor opname in het ‘oud-leden bestand’ van de HKV door een E-mail te sturen naar de ledenadministratie, waarin u aangeeft in dit bestand te willen worden opgenomen.