Aanmelden als lid

Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van Velsen en wilt u meewerken aan het behoud van het historisch en cultureel erfgoed? Word dan lid. Al ruim 450 mensen gingen u voor!
De contributie bedraagt slechts € 15,00 (huisgenoot lidmaatschap € 7,00 extra) per kalenderjaar. (Aan leden wonende buiten de Gemeente Velsen vragen wij een aanvullende bijdrage van € 5,- i.v.m. portokosten. Vrijwilligers bezorgen de papieren HKV-publicaties wijksgewijs binnen de gemeente.)
Voor dit bedrag kunt u:

• Deelnemen aan excursies en bijwonen van lezingen
  • 3 á 4 keer per jaar onze digitale nieuwsbrief ‘HKV LOOPMARE’ tegemoet zien.
  • Jaarlijks in november ontvangt u ons jaarboek ‘VELISENA’ (Velsen in Historisch perspectief).
  • Als vrijwilliger; actief in één of meer van onze vrijwilligersteams meewerken aan het realiseren van de doelstellingen van onze vereniging.
  • Aan activiteiten en/of andere interessante lokale historische wetenswaardigheden worden herinnerd d.m.v. digitale ‘Nieuwsflitsen’.

Ja, ik wil lid worden!

Dit kan digitaal via nevenstaand inschrijfformulier: ‘Wordt ook lid van de HKV

Per E-mail door een mailtje te sturen via klikken op: ledenadministratie

Vermeld wel tenminste:

• Mevr/Dhr  uw voorletters, voornaam & achternaam
  • Uw adres & woonplaats en
  • Telefoonnummer (eventueel vast èn mobiel)
  • Wij vragen wij u een E-mailadres aan ons door te geven. Ter voorkoming van portkosten voor de vereniging hebben we er voor gekozen om de meeste berichten en mededelingen (waaronder de HKV-Loopmare) digitaal aan u door te geven.

Een telefoontje aan onze ledenadministrateur kan ook: tel. 06-29285609 (alléén voor opgeven als lid!)
(voor alle andere HKV-zaken graag contact opnemen met de secretaris: tel: 06-44156618)!

Nieuwe leden ontvangen na betaling van hun eerste contributie per omgaande de laatst verschenen Velisena en de meest recente HKV-Loopmare als welkomstpremie.