Excursie(s) Beeckestijn

De inschrijving voor beide excursies naar Beeckestijn is nog niet volgeboekt, vandaar dat wij u nogmaals attent maken op de mogelijkheid om deel te nemen aan:

Excursie Beeckestijn, huis en tuin.

Zaterdag 22 augustus van 11.00 – 12.30 uur.
Zondag 23 augustus  van 14.30 – 16.00 uur.

Rondleiding in twee groepen van 8 personen o.l.v. Mike Uijl & Dick v.d. Lubbe, beiden HKV-lid, maar nu rondleider bij Vereniging Hendrick de Keyser/Beeckestijn.

Maximaal aantal deelnemers beide dagen: 16 personen.

Kosten per deelnemer: € 7,00 direct vóór aanvang van de rondleiding contant en s.v.p. gepast te voldoen!

Inschrijving op volgorde van binnenkomst op: ledenadministratie

Vanaf heden kunnen ook niet-leden van HKV zich aanmelden.

VOL=VOL!

I.v.m. coronamaatregelen wordt u vóór aanvang mogelijk een paar vragen gesteld. Tevens wordt een lijst van deelnemers vastgelegd, die wordt bewaard tot ca. 3 weken na de excursie. Van leden is het adres bekend, maar van introducées en overige niet-leden dient u naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden bij de aanmelding.

Met vriendelijke groeten,
Historische Kring Velsen