Menu Sluiten

Distributiedienst aan de P.J. Troelstraweg

Eerder gestelde vragenCategorie: GeschiedenisvraagDistributiedienst aan de P.J. Troelstraweg
Freek van Leeuwen gevraagd, 3 jaren geleden

Ik heb hier al eerder een vraag gesteld over de Kennemerlaan. Nu zoek ik een plek aan de P.J. Troelstraweg, ook weer in verband met een onderzoek naar mijn familiegeschiedenis. 
Tijdens de oorlogsjaren en daarna was de gemeentelijke Distributiedienst gevestigd aan de P.J. Troelstraweg. En nu wil ik graag weten waar precies aan de P.J. Troelstraweg. Het merkwaardige is dat in alle correspondentie van de Distributiedienst geen huisnummer wordt genoemd. En ik kan nergens enige verwijzing vinden naar de precieze locatie van dit kantoor. 
De Distributiedienst is in 1937 opgericht als onderdeel van de gemeentelijke afdeling voor sociale zaken, of Maatschappelijk Hulpbetoon, zoals het toen nog heette. Voor de feitelijke distributie van bonnen gebruikte de Distributiedienst verschillende zalen in de gemeente, zoals het Patronaatsgebouw in IJmuiden Oost en het Leger des Heils gebouw in de Edisonstraat. Maar het hoofdkantoor was dus aan de P.J. Troelstraweg.
Kan iemand me vertellen waar de precieze locatie van dit kantoor was? Is er iets bekend over hoe het eruit zag? 
 

CBD gummies for pain 2 jaren geleden beantwoord

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest
twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je antwoord

16 + 14 =