De Nieuwsbrief van de HKV

De nieuwsbrief: HKV Loopmare geeft de leden informatie en mededelingen over het wel en wee van de vereniging. Alle leden met een E-mailadres ontvangen de HKV Loopmare in hun Inbox van het E-mailadres dat zij hiervoor aan de HKV hebben verstrekt. Maandag 8 maart 2021 verscheen de:

HKV Loopmare 2021-2,

heeft u ‘m al in uw mailbox aangetroffen? Zo niet, geef dan uw (nieuwe?) E-mailadres door aan de ledenadministratie.

Heeft u geen E-mail?

Wellicht kunt u dan aan een familielid, goede buur of verre vriend vragen of wij de HKV Loopmare aan hem of haar mogen sturen. Dan willen zij deze hopelijk uitprinten en bij u in de brievenbus deponeren. Of afgeven natuurlijk. Is wel zo gezellig!

1. Anne Eijnwachter

L.s,

Hierbij meld ik me graag voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Ik ben sinds kort programma coördinator ouderen bij Bibliotheek Velsen en vindt het prettig om op de hoogte te blijven van uw activiteiten.
    Met vriendelijke groet,
    Anne Eijnwachter