Historische Kring Velsen op Sociale Media

Sinds 2020 heeft de Historische Kring Velsen een eigen Facebook pagina. Hier worden met regelmaat interessante artikelen geplaatst over de historie en het historische erfgoed van Velsen. Zonder Facebook-account kunt u ook artikelen bekijken, echter commentaar geven op artikelen is alleen mogelijk met een eigen Facebook-account.

Link naar de Facebook-pagina van de HKV:

Sinds december 2022 is de Historische Kring Velsen ook aanwezig op Twitter. Dit Twitter-account wordt voornamelijk gebruikt om onze volgers op de hoogte te brengen van nieuws over de historie van Velsen, en als er een nieuwsbericht op onze website is geplaatst.

Link naar de Twitter-pagina van de HKV:

Wij adviseren onze leden om volger te worden van ons Twitter-account op uw mobiele telefoon.

Het voordeel daarvan is dat u dan via Twitter meldingen krijgt op uw mobiel als wij nieuwe berichten of artikelen hebben geplaatst op de website, of als er nieuwe activiteiten zijn zoals lezingen of excursies. Als u dat ook wilt, abonneer u dan als volger van ons Twitter-account.

Voor leden die nog geen eigen Twitter-account hebben:

• het kost u niets,
  • is eenvoudig in te stellen op uw mobiele telefoon,
  • download de Twitter-app, en registreer uzelf door een eigen account aan te maken,
  • Twitter-berichten versturen is niet verplicht.
  • Succes!
..... Deel deze pagina via: